23 juni, 2011

You'll never walk alone - onepiece og sparkepose til Mia

Lille, herlige Mia ble født i begynnelsen av juni, og pappan til Mia er innmari innmari glad i Liverpool. (har noen lest "Fever Pitch" av Nick Hornby? omtrent sånn.) Så da ble det Liverpool-onepiece på henne. Den er sydd i str 62 i rød isoli, med hvit ribb og glidelås og polkadotstoff i hetta. På brystet er Liverpoollogoen brodert, og på ermet er det brodert YNWA (You'll never walk alone, mantraet til enhver Liverpooltilbeder).


Mia fikk også en sparkepose, en genial oppfinnelse til nyfødte babyer. Mikro fikk en slik av tanta si i barselgave, her er mitt første forsøk på å sy en sånn. Den brukes i stedet for bukse og sokker, og babyen kan ligge i bare body og denne sparkesekken og sprelle og kjenne på sine egne bein. Størrelsen er ganske fleksibel, kan brukes fra nyfødt til str 68. Denne sparkesekken er sydd i svart/hvitstripete velour, med rød ribb og "Mia" brodert i rødt.

9 kommentarer:

 1. o sååååå deilig den ble!!!!!!!!!!! kompliment fra ei begeistra tante :-)

  SvarSlett
 2. Så lurt med sparkepose! Det har jeg aldri hørt om før. Veldig god idè til barlesgave =)

  SvarSlett
 3. Ja, de er kjempekjekke! Og ikke minst veldig raske å sy ;)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg satt akkurat og beundret disse lekre gavene til Mia på Sykroken da kommentaren din kom inn.

  Disse var bare helt rå! Særlig den Liverpool-drakten. Fantastisk lekker!

  SvarSlett
 5. Her var det mye fint å se på!!

  SvarSlett
 6. Leser opp og ned på bloggen din og er kjempeimponert og ikke minst inspirert! Og så har jeg et lite spm da, og det kan være at spørsmålet er kjempedumt men da håper jeg du tilgir meg (siden jeg er nybegynner)...kan man brodere på symaskin eller må det gjøres for hånd? Var kjempefint den måten du hadde brodert Mia på sparkeposen og kunne virkelig tenkt meg å lære det.. Hvis du kan svare på bloggen min hadde det vært det beste så er jeg sikker på at jeg får med meg svaret :-) På forhånd tusen takk!

  SvarSlett