27 juni, 2011

Vesker, luer og snurreskjørt

...i en salig blanding! Våren har vært ganske syhektisk, og veldig lite blogghektisk. Så her kjører vi et samleheat.

Eli Oda var en engel og lagde kake til navnefesten til Mikro (historiens tyngste kake! seriøst!)og som betaling fikk hun barnehagevesker til sine 3 små engler. Astrid, Elias og Mathias fikk hver sine vesker i stoffer de valgte sjøl, med navnet sitt påbrodert.

Jeg fikk på et tidspunkt luedilla her i vår - luer er noe av det kjappeste og enkleste man kan sy. Disse ble sydd på en og samme kveld. Stoffene er fra stoff&stil, cethodesigns.no og textart.no. Størrelsene varierer noe, fra str Mikro (4-5mnd) til str Emil Andreas (5 år). Makro og Sunniva Helen har også fått frynseluer :)
Ingeborg fylte 2 år i begynnelsen av juni, og fikk snurreskjørt og t-skjorte i bursdagsgave. Skjørtet er i polkadotbomull, kantet med hvitt og med hvit ribb i livet. T-skjorta er lagd av campingvognjersey i hvitt og rødt, og polkadotjersey til ermer.

4 kommentarer:

 1. Så masse FINT!

  Jeg kjøpte aldri det hvite campingstoffet da jeg syns det så upraktisk ut, men i dette settet du har sydd var det helt perfekt og aldeles nyyydelig. Man blir jo helt salig.
  For en produksjon BTW. Luer er lurt å sy en del av. Det hadde jeg glemt. Takk for inspirasjon! :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Shamu! Veldig veldig artig å inspirere en så stor inspirasjonskilde som du er :) den hvite campingjerseyen har jeg slitt med å finne kombinasjoner til sjøl, men alt funker sammen med polkadot ;)

  SvarSlett
 3. så mye fint du lager. har linket til deg her - www.kreativnorge.blogspot.com hilsen tone

  SvarSlett
 4. Tusen takk, tone! Så hyggelig at du linker til leirfivel.com :)

  SvarSlett