30 april, 2009

Bukser med ribb

Ribbukser til barn er noe av det kjappeste man kan sy, og her kan man virkelig leke seg med forskjellige stoffer. Her er et lite utvalg av de jeg har sydd. Mønstrene har stort sett utgangspunkt i Gynthers "Børnetøj du selv kan sy", Burdaoppskrifter og mønstre fra Stoff&Stil, men er en del modifisert underveis for å finne gode passformer.

3 kommentarer:

 1. Jeg har ikke vært på bloggen din før nå, mn den er nå lagret i readeren min!
  Kjempemasse flott du har laget! Virkelig flink er du!
  Glder emg til å se bilder av lillebror i mammas kreasjoner til sommeren. :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Og gratulerer som den første som legger igjen kommentar her :D Actionbilder blir det mye av regner jeg med.....

  SvarSlett
 3. Så fant også jeg bloggen din, så mye lekkert du lager. Jeg er ikke så flink til å sy, men lysten og maskina er der:-) og du gir meg masse inspirasjon. det jeg ikke synes er så enkelt er å finne sy mønster..Ca en mill strikkeoppskrifter og bøker over det temaet,men det hjelper så lite. nå har jeg klipt mønsteret ditt på boddyen du har lag ut, men hadde tenkt å sy en bukse også,helst en med seler eller lignende. Babyen er bare 2 mnd så da tenkte jeg det var mest praktisk. Kan du gi meg et tips på hvor jeg kan finne mønster på det? takk igjen for fint og informativ oppskrift på boddy.

  SvarSlett