03 januar, 2013

Høstens bukser - og en genser

Etter en intensiv syhøst er det på tide med noen blogge-oppsamlingsheat - her er noen av buksene som er sydd i høst. Først ut er ei (gisp!) dongeribukse til Mikro - et svært utradisjonelt Leirfivelplagg. Er ikke stoffet  mykt, så blir det ikke til klær, for å si det sånn. Men her fant jeg altså myk stretchdongeri, som aller nådigst fikk passere. Dongerien fikk mange røde detaljer og trippelsømmer. Eget mønster, str 92.


Lille Håkon hadde 1-årsdag i høst, og fikk seg bukse i offwhite ullinterlock med beige ribb. Matchende lue med ullfor hørte med.
 Siste bukse jeg huska å ta bilde av er stjernebuksa til Makro, sydd i brun velour, turkis ribb og stripete lommer. Eget mønster, str 104.
 Etter å ha sydd buksa, fant jeg ut at han egentlig ikke hadde noen genser som matcha, så da ble denne til - hettegenser i brun velour med stripete ermer i interlock. Lomma og foret i hetta skal liksom matche stjerna på buksa. Det HENDER vi tenker detaljer her.Eget mønster, str 104.

3 kommentarer:

  1. Er det mulig å få kjøpe mønster på buksa?

    SvarSlett
  2. Tusen takk, clovek!

    Vibece: Det kommer an på om du vil ha én eller mange størrelser :) Latskapen rår, skjønner du! Send meg en mail på gunn@leirfivel.com, så ser vi hva vi finner ut:)

    SvarSlett