20 november, 2010

Nytt bodymønster i str 74-80

Her er et nytt bodymønster, denne gangen i str 74-80 med raglanermer og tett halshull. Hvis du bruker mønsteret og har tilbakemeldinger, send en mail til gunn@leirfivel.com! Her er man alltid glad for forbedringer :)

Symønster i PDF kan lastes ned HER

Syforklaringen steg for steg kan lastes ned HER

10 kommentarer:

 1. Nå har jeg skrevet ut mønster og sybeskrivelse. Dette skal testes! Tusen takk for at du deler! :)

  SvarSlett
 2. Du har fått en award :) Sjekk bloggen min :)
  http://nuppelura.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Jeg er helt ny på sy fronten og fikk kjempe lyst til å prøve ut denne :). Har lastet ned symønsteret, men får ikke skrevet den ut ;(.

  SvarSlett
 4. Så kjedelig! Er det skriverproblemer eller noe med fila, tror du? Håper du får det til!

  SvarSlett
 5. Akkurat som om fila er låst. Får pintet ut de for str 56 og 68, kun den 74/80 som ikke fungerer. Har prøvd å skrive ut på jobben til mannen min og, så er ikke et skriver problem :).

  SvarSlett
 6. Så rart! Jeg har prøvd å se på det nå, men har ikke funnet ut at det er noe annerledes med den fila enn de andre størrelsene. Jeg skal sjekke med husets IT-ekspert i løpet av kvelden :)

  SvarSlett
 7. Her fungerer det fint når man åpner fila i Chrome - åpner du i en annen browser eller i Adobe? Har ikke testa ut på apple-dingser...

  SvarSlett
 8. Kjempefint med mønster som kan skrives ut , det gjorde syingen mye mer morsomt når jeg slapp å tegne av mønster og alt slikt ! :) veldig god forklaring, og bodyen ble kjempefin ! :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for at du deler mønsteret med oss. Jeg har nå sydd en som er til mitt barnebarn. Det var så morsomt og enkelt å sy etter ditt mønster og forklaring, så jeg tror det må bli flere slike, til en stram og kjempefin liten mann. Igjen tusen takk.

  SvarSlett
 10. Hei. Oppskriftene går ikke lenger å åpne, har du mulighet for å rette opp dette? Skulle så gjerne sydd denne til min datter :-)

  SvarSlett