25 april, 2010

Dåpspledd #2

Her er nok et dåpspledd - til søskenbarnet til forrige dåpspledd-barn. Pleddet er sydd i grå velour og interlock med røde og grå ugler på. På den grå sida er det brodert dåpsbarnets navn, fødselsdato, vekt, lengde og stjernetegn i mørkerødt. Dette var ei lita steinbukk-jente :)

PS: Hvis du ønsker å bestille et slikt pledd som dåps- eller barselgave - send en mail til gunn@leirfivel.com eller brukt kontaktskjemaet til venstre. Pris: 800kr inkl frakt.3 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Kan jeg få spørre åssen symaskin du har?
  Jeg ville ha en som kunne skrive tekst, men får bare helt enkle,kjedelige bokstaver -ikke sånne fine som du har :)

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha! Jeg har en Janome MC 350E, en ren broderingsmaskin (i tillegg til en vanlig symaskin og en overlockmaskin). Med hjelp av programvare til PCen (som feks broderiprogrammet Embird) kan man overføre mange forskjellige skrifttyper til broderingsmaskina via minnepenn.

  SvarSlett
 3. Hei, så mye flott du syr. Har lagt meg til som følger så jeg kan følge med på prosjektene dine og finne inspirasjon til mine. Har ikke sydd så mye så jeg synes det ser litt vel avansert ut, men jeg får begynne med noe enkelt;) Håper på å få min nye overlock i morgen, da tar jeg løs på en body tror jeg:)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett