10 oktober, 2009

Symønster på raglanbody i str 68

Vil du sy din egen body? Trykk på denne linken for å laste ned PDF-fil med mønster og syforklaring! Jeg har tegnet mønsteret til bodyen selv, så du kan bruke det til hva du vil (unntatt å videreselge selve mønsteret selvfølgelig). Bodyen har raglanermer og knappestolpe i ryggen og er i str 68.

10 kommentarer:

 1. får ikke opp pdf'en - får bare feilmelding

  men bodyen er knallkul =O)

  SvarSlett
 2. Jeg måtte endre filnavnet, men glemte å endre linken! Nå skal det være i orden :)

  SvarSlett
 3. flotters
  herved nedlastet og klar til prøving =O)

  håper den blir like fin som din =O)

  SvarSlett
 4. Kjempekjekt! Denne må jeg prøve meg på :o) Tusen takk!

  SvarSlett
 5. gi et vink når dere har sydd da, vil gjerne ha tilbakemelding på mønsteret og oppskrifta :D

  SvarSlett
 6. Nå har jeg skrevet ut og klippt ut mønsteret og studert sybeskrivelsen. Alt ser greit ut bortsett fra splitten bak.. Jeg skjønner ikke hvordan det skal bli nederst i splitten?! Hva hindrer den fra å rakne her? Og blir det ikke trevlekanter på knappestolpene?

  SvarSlett
 7. Hei Astrid! Knappestolpene brettes i to på langs, og langsiden som ikke har brett, sys rett mot rett på hver sin side av splitten. De får altså ikke trevlekanter. Øverste del av knappestolpen dekkes av halsribben, og vil heller ikke rakne. På nederste del av stolpen vil de to knappestolpene overlappe hverandre, og man syr en søm tvers over begge. Slik holdes de også på plass. Hvis du får problemer med rakning nederst, kan man kaste over (sikksakke eller overlocke) nederste kant av hver knappestolpe før man begynner å sy. Lykke til!

  SvarSlett
 8. Takk for hjelp! Jeg håper å få tid til å prøve meg på denne i kveld. Jeg er vel mest bekymret for rakning i enden av selve splitten, men jeg må nesten se hvordan det blir når jeg begynner å sy..

  SvarSlett
 9. Åååh...får ikke åpnet den, og har sååå lyst på oppskriften. For den bodyen var jo bare knallflott!!!

  SvarSlett
 10. Å, det var synd! Og du har Adobe Acrobat Reader? Mulig det vil fungere hvis du prøver å åpne fra en annen maskin. Lykke til :)

  SvarSlett