15 april, 2009

Mønster til body i str 56

Etter 2 år med nedstøva blogg, fant jeg ut at det var på tide å aktivere roteskuffa igjen. Og det gjør jeg med å legge ut eget mønster på body i str 56, tegna av en kjøpt body. Resultatet ser du her:

Mønsteret er tegnet (noget ujevnt, men klipp rett så blir det bra) og skannet inn i pdf. Side 2 og 3 må teipes sammen for å få med hele mønsteret. Syforklaring med bilder kommer.

Last ned mønsteret i pdf her.

5 kommentarer:

 1. Denne skal jeg sy i kveld, men er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med belegget på skulderen...Jeg kan vel kanskje bare se på en body jeg har fra før. Takk for at du deler:) Er forresten mønsteret med sømmonn?

  SvarSlett
 2. Brett først hvert belegg i to, vrang mot vrang. Sy beleggene på rett mot rett, en på frontstykket og en på bakstykket. Utfordringen kommer når du skal sy i ermet, for da må belegget på bakstykket peke mot fronten, og belegget på frontstykket legges under frontstykket. se på en body du har, så tror jeg det gir litt mer mening :) Lykke til! Send gjerne en mail på gunn@leirfivel.com hvis du står fast, så skal jeg prøve å svare deg så fort som mulig.

  SvarSlett
 3. ....og mønsteret er uten sømmonn! Legg til sømmonn i skuldersøm, erme- og sidesøm. Der du skal kante med ribb, trengs ikke sømmonn.

  SvarSlett
 4. Takk for mønster og syforklaring.
  Har nå prøvd å lage en genser ut av dette mønsteret. Har ikke fått testen den enda og sett om den passer :) Her er genseren min https://www.facebook.com/krapyl1/photos/pcb.693938447308836/693938383975509/?type=1&theater

  SvarSlett
 5. Så morsomt at du har lagd genser av mønsteret mitt! Håper den passer mottakeren :D

  SvarSlett