27 desember, 2011

Oppsamlingsheat på tampen av 2011

Her blogges det ikke så ofte, men det sys desto mer! Det har vært en liten julegave- og juleantrekkinnspurt her nå, her kommer et lite utvalg av det (det er ikke alltid man husker å ta bilde av kreasjonene før de pakkes inn ;) Først ut er gravemaskinfleecen til Olav. Mamman til Olav kjøpte denne gravemaskinbuksa av meg på julemessa, og ville gjerne ha en fleecegenser som matcha.
Genseren er str 86, sydd i petrolblå mikrofleece med knall oransje (noen vil si statoiloransj) detaljer. På magen er applikasjonsbroderi av samme gravemaskin som på buksa.
I samme stil ble egentlig denne helbuksa - statoiloransj fleecebukse med monsterbroderi på magen. Buksa har svarte detaljer og knepping i skrittet. Sondre fikk denne i ettårsgave (etter en feilsying, lett å se feil på str 74 og 80 :P).
Lille Miamor hadde navnefest i slutten av oktober, og hun fikk (som alle andre venner av familien) dåpspledd i gave. Pleddet er sydd i interlock med elefanter (cethodesigns.no) og sennepsgul velour (stoff&stil). På velouren er det brodert stjernetegnbilde, navn, fødselsdato, fødselsvekt og -lengde.
Siste bilde ut er av mine to små engler i juleskjortene sine - linskjorter i ekte 70-tallsstil (mønster fra Gynther). Skjortene har belegg i halsen, med pyntestikninger rundt halsåpningen. Mikro har hvite sømmer og kantebånd på sin skjorte, makro har brunt som kontrastfarge. Skjortene var reine nøyaktig 3 minutter ut i julemiddagen ;)

2 kommentarer: