14 oktober, 2010

Syferie på Frogner

I september var jeg på en etterlengtet sy-camp hos min gode venninne Ane på Frogner. Sy-camp er den beste bursdagsgave man kan få! 3 dager med søm og stoffhandling er jo som å komme til himmelen for oss sy-nerder. Her er resultatet fra disse dagene:

Jakke til Lillemann i oransj og brun fleece, fora med brun velour. Ane har tegna mønsteret til denne, som er en type omslagsjakke med hette i str 1-2 år. Mønsteret kommer faktisk for salg om ikke så lenge, i en norsk sømbok! Hurra.Stellematte lagd av en beige plastduk med bamser på, med bakside i brun cord. Innmari praktisk å ha i stelleveska!Pysj til Lillemann i grønn velour og jungelinterlock, kanta med svart ribb. Mønster er eget, str 86. Dette var siste rest av jungelstoffet....


5 kommentarer:

 1. Heldige du som har vært på sy-ferie!!
  Også så fine ting du har sydd :)) Likte spesielt godt pysjen - grønt er skjønt!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Tina! Her går det mye i grønt og brunt, ja ;)

  SvarSlett
 3. Så fine ting du har laget! Høres gøy ut med syferie, he, he. Jeg lurer på hvor du har fått tak i den supersøte voksduken til stellematten.
  Hilsen Sophie

  SvarSlett
 4. Hei! tusen takk. voksduken er kjøpt av Heidi fra ottestad, som har x antall meter med retro-voksduker til salgs. Skal be henne legge inn kommentar her så du kan få tak i henne :)

  SvarSlett
 5. Hei anonym. Du kan kjøpe plastduk med bamser av meg! (40 kr/m, 120 cm bred) ;) Ta eventuelt kontakt på heidinyser@yahoo.no. Jeg skal legge ut dukene jeg har på finn.no... kan skrive annonsekoden her når det er gjort! ;)

  SvarSlett