12 mars, 2010

Dåpspledd

Her er et nytt Leirfivelprodukt - dåpspledd! Pleddet er sydd i brun velour og jersey med giraffer på. På den brune siden er dåpsbarnets navn, fødselsdato, vekt, lengde og stjernetegn brodert på. Pleddet er mykt og godt, og varmer barnet i mange år framover :)








07 mars, 2010

Heldrakt+hengslebukse = Helbukse

Hvordan få stilen til ei hengslebukse, samtidig som man får den enkle påkledningen med en heldrakt? Jo, man lager ei helbukse. Den har hele hengsler og åpning i skrittet, og tres over hodet til babyen når man tar den på. Denne er i str 74, og er sydd i turkis isoli og hvit ribb. På brystet er det brodert en liten, sinna gooba. Lillemann trivdes som plommen i egget i helbuksa si, tror han likte spesielt godt at buksa ikke sklei ned når han ålte seg rundt i superfart :)

06 mars, 2010

Ny body til Lillemann

Nå har jeg jobba med en ny bodymodell i str 74 ei stund, og etter mye prøving og feiling ble jeg til slutt fornøyd (dessverre har Lillemann i mellomtida så og si vokst ut av str 74, men det er en annen historie). Bodyen har tett halshull, raglanermer og rundribb i ermene, slik at de er lette å rulle opp. Denne utgaven er i hvit interlock med verktøymønster, og har ermer i marineblå interlock. Den er kantet med oransj og hvit ribb. Syns den ble nesten i overkant maskulin, men er glad i kombinasjonen blått/oransj ;)

En ekte Ida-kjole

Forklekjolene jeg syr går under mange navn - jeg kaller dem Pippikjoler, men mange får assosiasjoner til Ida i Lønneberget. Dette er en ekte Idakjole til en ekte Ida, bestilt av en stolt bestemor. Forklekjolen er i burgunder cord, med broderi av Ida i flaggstanga. Den er vendbar, og har et vintage blomstrete stoff på baksiden. Underkjolen er i stripete velour i høstfarger, med "Ida" brodert på. Settet er i str 6-12 mnd.