30 november, 2009

Ny pysj med sopp&snegler

Lillemann har en tendens til å sparke dyna nedover ila natta, med veldig kalde armer som resultat. Så denne pysjen fikk velourermer, isolerer litt bedre i kalde vinternetter :) Resten av pysjen er av jersey med sopper og snegler på, og hele pysjen er kantet med brun ribb. Knepping i halsen og skrittet gjør det enkelt å få den av og på. Den er sydd i str 68, men ser nå at det ikke er innmari mye lenger den passer.....Også jeg som la til ekstra lengde i beina til og med!? ;)








24 november, 2009

Vognpose for minusgrader

Denne vognposen har vært under planlegging siden Lillemann bodde i magen. Visse prosjekter gruer man seg mer til enn andre, og utsetter til man absolutt må. Her er resultatet, etter 5 knekte nåler, 3 endringer av opprinnelig oppskrift og en altfor lang glidelås som måtte kuttes. Posen er foret med bomull, har dyne som mellomlag og har grov cordfløyel utapå. Dinosauren og navnet til Lillemann er brodert med vår splitter nye broderimaskin. Mønsteret er fra Trultemors blogg - trultemorhobby.blogspot.com. Lillemann sov innmari godt i posen i dag, så tror vi til slutt kan kalle prosjektet en suksess!

14 november, 2009

Pysj til et sovebarn

Dette er en førstegangssying - den første pysjen noensinne. Har tenkt på å prøve ut dette mønsteret ei stund, spesielt fordi Lillemann ser ut til å ha bønnestengelgener og vokser ut av alle klærne sine. Pysjen er sydd i limegrønn jersey med fugler og epler og kantet med lilla ribb. Det er knepping i halsen og i beina. Lillemann passa rett inn i den i str 68 :)