24 mai, 2009

Storesøsterkjole

Ikke bare nye babyer skal ha nye klær, nybakte storesøstre trenger også å få sitt! Her har jeg sydd korterma kjole til ei lita jente på 2 år som nettopp har fått småsøsken. Den er i størrelse 98-104, og sydd i min elskede rødstripete jersey, og flodhestbomull i skjørtet. Den har stretchribb i ermene for en liten pufferm-effekt. Modellen var litt for trøtt til å syns kjoleprøving var noe stas, men hadde lyst til å bruke den i barnehagen i morra, sa hun (så tror hun var fornøyd).

12 mai, 2009

Hund & kanin - bodyfeberen fortsetter

En venninne av meg fikk akkurat tvillinger, og hun ønsket seg hjemmesydde bodyer i barselgave. Innmari greit når folk ønsker seg det en har mest lyst til å sy. Jentetvillingen får kaninbodyen i rødstripete jersey og brun ribb, guttetvillingen får bodyen med hundejersey og grønn ribb. For å tilpasse årstida som kommer, lagde jeg dem korterma.

08 mai, 2009

Delfinbody


Bodydilla er definitivt ikke over enda, og her er det min lille niese som også må få. Bodyen i str 56 er sydd i rødstripete jersey fra Stoff&Stil, delfinen, kantene og ermene er i ribb fra samme sted. Oppskriften har jeg laga sjøl, se under "syforklaringer" til venstre på siden.

04 mai, 2009

Bodyer med korte bein

Her er mine første, vågale bodyprosjekter sydd i februar '09. Mønster er fra Ottobre, og å dechiffrere svenske syforklaringer viste seg å være en stor utfordring. Med sykyndig support fra morwen og Veronal på sykroken.net fikk vi det til likevel! All hail.



Body nr 1 er i str 56, nr 2 i str 82. Stoffene er fra thefabricfairy.com, ribb fra stoff&stil.

Lillemann i giraffbodyen:

Fra t-skjorte i str XL til body i str 56

Firmaet min kjære jobber i (Hegel Music Systems)har ei stund prøvd å få tak i reklamebodyer som de kan sende til distributører som venter barn. Dette viste seg å være vanskelig, så de spurte meg om jeg kunne sy om ei vanlig reklame-t-skjorte til en babybody. Sånne utfordringer må en jo ta!



Her er t-skjorta som var utgangspunktet:


T-skjorta ble klippet opp og herja med, brukte her for det meste framsida av den til selve bodyen. Brukte opp igjen ermene og lagde t-skjorteermer på bodyen også. Kantet med egen, svart ribb. Slik ble bodyen i str 56:


Innpakket og klar for sending til distributøren i Hellas (med egenprodusert label):


Min lille supermodell i sin Hegelbody: